Huren of verhuren

Huis huren of verhuren

Wilt u uw huis in Amsterdam verhuren voor een lange of korte perioden? LDB Makelaardij helpt u bij het verhuren van uw huis of appartement. Daarnaast kunnen wij indien gewenst ook het financieel en technisch beheer verzorgen.

Huurkandidaten / huurders

Voor diverse expats, internationale bedrijven en particulieren zijn wij voortdurend op zoek naar geschikte woonruimte in Amsterdam. Onze database bevat continu veel interessante huurders die direct op zoek zijn naar een huis of een appartement in Amsterdam.

Kwaliteit

Wij checken huurkandidaten uitgebreid middels een antecedentenonderzoek, identiteitscontrole en diverse credit checks.

Marketing

Met ons marketingsysteem publiceren wij onze huurwoningen op Funda en op de social media sites; Facebook, Twitter, Linkedin, etc..

Maak een afspraak

Wanneer u besluit de verhuur van uw woning door LDB Makelaardij te laten verzorgen, kunt u rekenen op een deskundige aanpak. Graag maken wij een afspraak om onze werkwijze in een persoonlijk gesprek aan u kenbaar te maken. Ons telefoonnummer is 020 33 76 143 of mail ons op info@ldbmakelaardij.nl

Gratis waardebepaling

LDB Makelaardij biedt gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw huis aan. Heeft u de marktwaarde van uw huidige woning nodig voor derden? Dan heeft u waarschijnlijk een taxatierapport of een gevalideerd taxatierapport nodig. 

Neemt u gerust contact met ons op, dan overleggen we precies wat u nodig heeft.

Neem contact op Meld direct je woning aan voor de verhuur