Beschrijving

Super Netjes onderhouden & Licht 4- kamer appartement gelegen op de eerste verdieping met balkon op het Westen van een kleinschalig appartementencomplex in de Boerhaavewijk. Het appartement is gelegen boven een klein winkelcentrum, met voldoende parkeergelegenheid, openbaar vervoer op loopafstand en in de nabijheid van uitvalswegen. Boerhaavewijk is een actieve en gezellige wijk. Er is een wijkraad bestaande uit enthousiaste bewoners om de belangen van alle bewoners te behartigen en de leefbaarheid in de wijk te vergroten. 

Laat u verrassen door de ruimte in dit appartement en maakt u snel een afspraak om dit appartement te bezichtigen! 


Indeling Begane grond: Afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen en trappenhal. Eerste verdieping: Via de galerij bereikt u het appartement. Entree met tochtportaal en aansluitend een ruime hal. De royale Open-eetkeuken heeft een keukenblok in een lichte kleurstelling en is voorzien van een 5-pitsgaskookplaat met afzuigkap, combi magnetron, oven , vaatwasser en een aparte vriezer als koelkast. Het blad van de keuken is in 2017 vervangen voor een composiet blad die in uitstekende staat verkeerd. 
De ruime woonkamer met toegang naar het balkon (westen) heeft een visgraatlaminaat vloerbedekking (2019) en een grote raampartij met veel lichtinval. Er zijn drie ruime slaapkamers en een badkamer met toilet en douche.

De gehele woning is in 2015 grondig onder handen genomen en zo is de badkamer en wc opnieuw betegeld en het sanitair vervangen. In 2019 is de vloer erin gelegd door een erkend vloerenspecialist.

Bijzonderheden: 

-Gehele woning in 2015 gerenoveerd
-Bouwjaar: 1962 
-Overal kunststof kozijnen met dubbelglas
-Veel woonoppervlakte ca. 95 m2 - Visgraat Laminaatvloer 12mm (2019)
-Laminaatvloer over gehele verdieping 
-Berging in de kelder van het gebouw 
-Aantal kamers, 4 (waarvan 3 slaapkamers) 
-Oppervlakte: 96 m2 
-Bijdrage VVE: € 217,- per maand (bestaande uit o.a. water, voorschot verwarming, schoonmaak) 
-Isolatie: dubbelglas 
-Verwarming: blokverwarming 
-Warm water: Boiler Vaillant

Kenmerken