Omschrijving

HEERLIJK RUIM EN GOED INGEDEELD 4-KAMER APPARTEMENT OP DE EERSTE VERDIEPING AAN DE POSTJESWEG IN AMSTERDAM NIEUW-WEST 

Stadsdeel Nieuw-West is volop in ontwikkeling en is getransformeerd in een gezellige buurt met veel diversiteit. In de afgelopen jaren heeft de directe omgeving een metamorfose ondergaan. Een nieuwe woonwijk is gebouwd tussen de Postjesweg en de Jan Evertsenstraat. Dit  4-kamer appartement is compleet gestuukt en geschilderd. 

Indeling: 
De gemeenschappelijke entree met trappenhuis en lift komt uit op de galerij op de 1e verdieping waar het appartement gelegen is. Via de entree kom je in de hal met toegang tot alle vertrekken. De woonkamer is gelegen op het zuiden en door de grote raampartijen heerlijk licht. Aan de woonkamer grenst het zonnige balkon die uitkijkt op het winkelcentrum. Aan de noordkant bevinden zich de drie slaapkamers, keuken, badkamer en toilet. De keuken is basic en de daar naast gelegen slaapkamer kan bij de keuken worden betrokken waardoor er een ruime leefkeuken kan ontstaan. De master bedroom is ruim en biedt ruimte voor een kingsize bed en een kastenwand. De ruime tweede slaapkamer kan makkelijk worden ingericht als slaapkamer, werkkamer of walk-in closet. De badkamer heeft een badkuip als normale douche, wastafel en een wasmachineaansluiting. Er is een separaat toilet en in de hal is een fijne grote bergkast. De wanden en plafonds zijn onlangs gestuct (2019).  In de onderbouw is een berging waar genoeg ruimte is voor fietsen en scooters. 

Omgeving: 
De Postjesweg is gelegen in Amsterdam Nieuw-West met een grote diversiteit aan winkels. In de pui van het complex is een recent gerenoveerde Albert Hein gevestigd. Rondom het August Allebéplein zijn diverse buurtwinkels zoals een apotheek, een Lidl en een Kruitvat. Binnen 5 minuten ben je op de fiets op de Jan Evertsenstraat en de Kinkerstraat met de Ten Katemarkt en de Foodhallen met o.a. een bioscoop, foodmarket en de Kanarieclub. Wie het groen wil opzoeken kan naar het naastgelegen Rembrandtpark, waar je als een van de weinige plekken in Amsterdam nog vrij kunt barbecueën. Er zijn in de nabije omgeving ontzettend veel leuke restaurants en cafés zoals Bartack met een heerlijk terras en op het Mercatorplein Bar Frits en Café Zurich. Amsterdam Zuid is op de fiets slechts 10 minuten en je bent dan ook zo bij het Vondelpark en de leuke horeca van de Amstelveenseweg. Met 15 minuten fietsen ben je op de Zuidas. In de zomer kun je verkoeling zoeken bij de Sloterplas met het Sloterplasstrand en Sloterplasbad. 
De A10 west is via 2 kanten te benaderen, waardoor je binnen 5 minuten op de snelweg zit. Het ov is op loopafstand, metrohalte Postjesweg is slechts 3 minuten lopen (4 minuten naar station Sloterdijk) verder zijn de tram- en busverbinding uitstekend waardoor je binnen no time in het centrum bent! 

Erfpacht: 
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt €158,- Het huidige tijdvak loopt van 01-09-1959 t/m 31-08-2034. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing. Een berekening voor overstap eeuwigdurende erfpacht is daardoor zeer gunstig af te kopen.


Bijzonderheden: 

- Gebruiksoppervlakte circa 81 m² 
- Balkon van 4,5 m² 
- Drie slaapkamers 
- Actieve en professioneel beheerde VvE door VvE Beheer Amsterdam 
- Er is een meerjaren onderhoudsplanning. 
- Erfpachtcanon bedraagt € 158,- per jaar. Het tijdvak loopt tot 31 augustus 2034, AB 1994 
- Er is de mogelijkheid om de erfpacht eeuwig durend af te kopen voor €4000,-- (indicatie) 
- Lift aanwezig 
- Berging in de onderbouw 
- Energielabel E

Kenmerken