Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere Fotoğraf - Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere
23 mevcut fotoğraflar

Satılık: Osirispad 69, 1363 XK Almere

Konut türü Daire, küçük ev, daire
Yaşanabilir alanı 72 m²
Kabul Danışarak
Durum Yeni Satılık
265.000 €
Yeni Satılık

Genel

OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE MAISONNETE WONING...

Daar is geen woord van gelogen bij dit bijzonder mooi exemplaar aan het Homeruskwartier te Almere Poort, één van de jongste wijken van Almere. Almere Poort is een stadsdeel dat volop in ontwikkeling is en een geweldige kuststrook heeft met een haven en stranden. Het NS-station en diverse bushaltes bevinden zich op loopafstand en wandel- en f... Daha fazla bilgi
Özellikler
Tüm özellikler
Konut türü Daire, küçük ev, daire
İnşaat süresi 2010
Durum Mevcut
Sunulduğu Tarih 19 Kasım 2020 Perşembe

Özellikler

Teklif
Referans numarası 00071
İstenen fiyat 265.000 €
Hizmet masrafları 42 €
Yastıklı Döşenmiş değil
Mobilyasız Mobilyasız
Durum Yeni Satılık
Kabul Danışarak
Sunulduğu Tarih 19 Kasım 2020 Perşembe
İnşaat
Konut türü Daire, küçük ev, daire
Zemin 1. kat
Yapı türü Mevcut emlak
İnşaat süresi 2010
Rooftype Düz
Izolasyonlar Tam
Yalıtımlı camlar
Yüzeyler ve içerik
Etkin alan 72 m²
İçerik 242 m³
Yüzey alanı dış depolama odaları 5 m²
Haritalama
Kat sayısı 2
Oda sayısı 3 (2 olan yatak odası)
Banyo sayısı 1 (Ve 1 ayrı bir tuvalet)
Açık hava
Konum Civarında otoyol
NearSchool
Sakin bir sokakta
Şehir merkezi
Toplu Ulaşıma Yakın
Bahçe
Tip Arka bahçe
Enerji tüketimi
Isı izolasyon sınıfı A
Tesisler
Su ısıtma Merkezi tedarik
Isıtma Bölgesel ısıtma
Kullanılabilir bahçe Evet
Depo odası var Evet
Sahiplerin Derneği
Ticaret Odası'nda Kayıtlı Oldu Evet
Yıllık toplantı Evet
Periyodik katkı payı Evet
Yedek fonlar Evet
Uzun vadeli bakım planı Evet
Bakım tahmini Evet
Ev Sigortası Evet

Tanım

OP ZOEK NAAR EEN INSTAPKLARE MAISONNETE WONING...

Daar is geen woord van gelogen bij dit bijzonder mooi exemplaar aan het Homeruskwartier te Almere Poort, één van de jongste wijken van Almere. Almere Poort is een stadsdeel dat volop in ontwikkeling is en een geweldige kuststrook heeft met een haven en stranden. Het NS-station en diverse bushaltes bevinden zich op loopafstand en wandel- en fietsroutes zijn tevens in de omgeving aanwezig. Het Stadshart en diverse uitvalswegen zijn snel te bereiken.

Indeling begane grond: Via de entree komt u uit in de hal met meterkast, toilet met fonteintje en de aansluiting van de vloerverwarming. De vloeren zijn vakkundig betegeld en voorzien van vloerverwarming in 2019. Vanuit de hal heeft u toegang tot de moderne keuken (2019) gelegen aan de voorzijde van de woning. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, een afzuigkap, combioven en een inbouwkoel-/vrieskast. Vanuit de open keuken is er een doorloop naar de ruime en lichte woonkamer aan de achterzijde van de woning met trapkast en toegang via de schuifpui tot de tuin en de trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping: Via de trap komt u op de ruime overloop die beschikt over een bergkast met wasmachine- en droger aansluiting. Vanuit de overloop bereikt u de twee slaapkamers die zich aan de achterzijde van de woning bevinden. Tevens bevindt zich hier de ruime badkamer (2019) welke voorzien is van een wastafel, douche, 2e toilet en mechanische ventilatie.

Tuin: De achtertuin is vorig jaar aangelegd en beschikt over een luxe tegel met afloopgootje voor het regenwater. De tuin is gelegen op het noorden en beschikt over een berging met toegang tot het parkeerterrein. Aan de voorzijde van de woning kunt u heerlijk zitten op uw eigen terras op het zuiden met vrij uitzicht.

Locatie:
Almere-Poort is zeer populair bij de mensen uit Almere alsmede de Amsterdammers die graag mooi, rustig, centraal en nog betaalbaar willen wonen! Op fietsafstand vindt u het treinstation van Almere-Poort of u kunt gebruik maken van de bus. De automobilist zit in een oogwenk op de A6 waar u richting Lelystad(A6) of richting Amsterdam/Hilversum (A6/A1) de snelweg op kunt draaien. Ook in de spits is het tegenwoordig geen enkel probleem meer om Amsterdam filevrij te bereiken. Parkeren kunt u bij deze woning pal voor de deur. Bij deze woning heb je ook een parkeerplek op eigen grond.

Behalve dat Almere-Poort centraal is gelegen, vindt u hier ook heel veel rust en natuur. In de directe omgeving vindt u een groot bos, weiland, water en het Almeerderstrand waar het zomers heerlijk vertoeven is. Almere-Poort ziet er schitterend uit. Een groot park ‘Het Cascadepark', de gezellige ‘Homerusmarkt’ waar kleinschalige en ambachtelijke winkels en horecagelegenheden gevestigd zijn en nog veel meer voorzieningen zoals eigen gezondheidscentra, bouwmarkten, peuterspeelzalen, basisscholen en zelfs een internationale school.

Let op; Het betreft een bieden vanaf startprijs! Dit wil zeggen dat biedingen vanaf dit bedrag serieus in overweging worden genomen. Bekijk voor een compleet plaatje van deze prachtige woning onze woningvideo!

Bijzonderheden:

- Moderne beneden-/bovenwoning in Almere Poort,
- Woning is vorig jaar compleet gerenoveerd.
- Uitzicht over het "Cascade park"
- Servicekosten €42,- per maand.
- Zeer praktische indeling;
- Eigen parkeerplaats.
- Vloerverwarming begane grond.
- Oplevering in overleg.

Kat planları