Description

Op een prettige locatie in Amsterdam Nieuw-West treft u dit heerlijk ruime 4 kamer appartement met lift aan. De woning is gelegen op de 2e etage en heeft een riant balkon met uitzicht over water tevens beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Indeling:
Via de entree kom je in de ruime hal waar zich gelijk aan de Linkerzijde een separaat toilet bevindt. Aan de rechterzijde treft u de eerste ruime slaapkamer aan. De woonkamer is voorzien van grote raampartijen en geeft toegang tot het balkon en de open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur: Afzuigkap, vaatwasser, koel-vries combinatie, oven. 
De tweede slaapkamer bevind zich aan de voorzijde van het appartement en heeft uitzicht over het water, slaapkamer nummer 3 grenst aan het balkon en is circa 9m2 groot.  De badkamer met ligbad en wastafel zijn verder in het appartement te vinden. Tevens vind je ook nog een interne berging waar de wasmachine aansluiting zit. Om het compleet te maken zijn er in de onderbouw een eigen parkeerplaats én een berging te vinden.


Ligging:
Het appartement ligt in een zeer rustig gedeelte van de wijk Geuzenveld/Slotermeer. Op loopafstand bevinden zich alle benodigde winkels aan het Lambertus Zijlplein. De supermarkt bevindt zich schuin tegenover het appartementencomplex. In de directe omgeving treft u diverse tram- en busverbindingen. De uitvalswegen de ring A10, A9 en de A4 zijn binnen enkele minuten aan te rijden. Ook Schiphol is zowel met de bus als met de auto zeer makkelijk en snel te bereiken.

Bijzonderheden:

- Royaal 4-kamer appartement;
- Woonoppervlakte van 92 m2
- Bouwjaar 2002;
- Parkeergarage 
- 3 slaapkamers
- Servicekosten € 200,00 per maand;
- Erfpacht afgekocht t/m 15 juli 2050; (erfpacht is aangevraagd)
- Balkon met een vrij uitzicht;
- Eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw;
- Oplevering in overleg

Features