Description

Bent u opzoek naar een eengezinswoning met voortuin en ruime achtertuin in de rustige kindvriendelijke woonwijk Amsterdam Geuzenveld? Zoek dan niet verder!

Deze woning ligt in een rustige wijk van Geuzenveld, gekenmerkt door veel groen en water. Naast betaalbare woningen heeft deze buurt het winkelcentrum Lambertus Zeilplein om de hoek met winkels zoals o.a. Lidl, Albert Heijn, apotheek, fietsenwinkel, kapsalon, vishandel, bakker, Vomar supermarkt, Kruitvat, huisartsenpraktijk en nog veel meer. Er zijn overigens volop recreatiemogelijkheden zoals het Sloterpark en het sportpark De Eendracht, maar ook basis- en middelbare scholen, sportaccommodaties en buurtcentra treft u aan op loopafstand en de Tuinen van West liggen om de hoek!  

Het openbaar vervoer brengt u snel vanaf uw huis naar de stad of naar het station. Op loopafstand is de  bushalte voor lijn 21 deze brengt je in een mum van tijd naar het centrum. Met de auto is de wijk ook prima bereikbaar. Via de vlakbij gelegen uitvalswegen, A9, A4 en ringweg A10 is luchthaven Schiphol ook nog eens snel te bereiken 

Indeling: 
Begane grond: Via de entree van de woning komt u in de hal met aan de linkerzijde de meterkast en de trap naar de eerste verdieping. De ruime en lichte woonkamer (circa 31 m²) geeft u toegang tot de keuken. Vanuit de keuken komt u in de diepe tuin (circa 49 m²) op het noorden. In de tuin ligt een afzonderlijke berging van circa 6 m². Middels een apart halletje, bereikbaar vanuit de keuken en de woonkamer, komt u in het ruime toilet met douche-putje en wastafel. 

Eerste verdieping: 
Via de trap komt u op de overloop terecht, hiervandaan treft u 2 ruime, lichte slaapkamers van respectievelijk circa 8 m² en 12 m² en een badkamer met wastafel, douche met thermostaatkraan, toilet en wasmachine-aansluiting. 

Vliering:
Vlizotrap naar de vliering (circa 10 m²) waar de C.V.-installatie en mechanische ventilatie zijn geplaatst. 

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 89 m²; 
- Voortuin en ruime achtertuin (circa 49 m²) op het noorden; 
- Afzonderlijke berging in de tuin; 
- Mechanische ventilatie aanwezig; 
- C.V.-ketel Intergas 2018; 
- Erfpacht afgekocht tot 16-02-2042; 
- Oplevering per direct.

Features