Description

Heerlijk ruim drie-kamerappartement (woonoppervlakte ca. 67 m²) gelegen op de achtste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex met lift! Het appartement beschikt onder andere over een fantastisch uitzicht vanaf het zonnige balkon (ligging: west), strak gestuukte wanden, een nieuwe badkamer en een nieuw toilet. Op de begane grond is er de beschikking over een individuele (fietsen)berging. De vereniging van eigenaren is gezond en wordt professioneel beheerd. 

Het complex telt 180/145 verkoop woningen, verdeeld over 9 verdiepingen. De centrale hal is via een elektronisch toegangssysteem alleen bereikbaar voor bewoners. In de centrale hal bevinden zich de postkasten en twee liften. De woningen zijn bereikbaar via een galerij. Het complex is sinds 2011 aangesloten op stadsverwarming. Voor elk appartement is in de onderbouw een priveberging gereserveerd. 
De driekamerappartementen in dit complex zijn als volgt ingedeeld: Entree, hal met meterkast. Ruime woonkamer met zonnig balkon op het Zuidwesten, half open keuken. Er zijn twee slaapkamers, waarvan er één via de woonkamer bereikbaar is. Vanuit de woonkamer komt u in de 2e hal met een inbouwkast en toegang tot de badkamer, het toilet en de tweede slaapkamer. In de onderbouw heeft u beschikking over een individuele berging welke in eigendom wordt geleverd. 

In het midden van stadsdeel Nieuw-West ligt Osdorp-Oost. In Osdorp-Oost zijn veel voorzieningen geconcentreerd. Er is een winkelcentrum, een sportcentrum, een bibliotheek, een aantal horecagelegenheden en een tuincentrum. Ook zijn er volop kinderdagverblijven en basisscholen – waarvan één montessorischool – en een lyceum. Met theater De Meervaart heeft Osdorp een culturele voorziening die voor heel Amsterdam van belang is. De Sloterplas biedt verschillende recreatiemogelijkheden. De bereikbaarheid is uitstekend want met de fiets, bus, tram of auto ben je binnen 25 minuten in het hart van Amsterdam. Ook Schiphol is met openbaar vervoer of auto zeer goed bereikbaar. Vlakbij liggen ook de Sloterplas en het Sloterpark met diverse recreatiemogelijkheden. Osdorp Oost ligt aan de zuidzijde van de Sloterplas. Via de Cornelis Lelylaan is het met de fiets ongeveer 10 minuten naar de Overtoom. Ook de A10 is binnen enkele minuten bereikbaar. Tram 17 is de snelste manier om in de stad te komen. Parkeren is vergunningvrij en gratis. 

Indeling Begane grond: 
Gemeenschappelijke entree; hal; trappenhuis; liften; brievenbussen; bergingen 
Vierde verdieping: 
Entree; hal; royale woonkamer met toegang tot het zonnige balkon; open keuken; slaapkamer aan de achterzijde; nieuw separaat vrij hangend toilet met fontein; nieuwe badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting; slaapkamer aan de voorzijde.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 1960
- Woonoppervlakte ca. 67 m² 
- Servicekosten €279, per maand
- Voorschot stookkosten ca. € 80,- per maand inbegrepen in de servicekosten
- Erfpachtcanon is afgekocht tot en met 31 maart 2054
- Verwarming en warm water door middel van stadsverwarming 
- Voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt 
- ENERGIELABEL A

Features